Gulas de miel cu rosii

Printeaza

Gulas de miel cu rosii din: pulpa de miel, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce, ceapa, usturoi, rozmarin, zahar, sos de rosii, vin rosu, amidon, suc de lamaie, rosii cherry si inimi de anhinare.

Ingrediente:Gulas de miel cu rosii

  • 800 g pulpa de miel taiata cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri sos de rosii
  • 150 ml vin rosu
  • 250 ml supa
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 250 g rosii cherry
  • 1 cutie inimi de anghinare (425 ml)

 

Mod de preparare:

Prăjiţi carnea de miel în uleiul de măsline, apoi condimentaţi-o cu sare, piper şi 1/2 linguriţă boia. Tăiaţi ceapa şi usturoiul cubuleţe, adăugaţi-le lângă car­ne şi căliţi-le împreună cu rozmarinul, za­hărul şi sucul de roşii.

Turnaţi vinul şi su­pa, apoi lăsaţi totul la foc mic cea 50 de minute. 2 Amestecaţi sucul de lămâie si amidonul, turnaţi totul peste gulaş şi amestecaţi.

Tăiaţi roşiile în jumătate, apoi lăsaţi inimile de anghinare să se scurgă, încălziţi-le cea 5 minute în gulaş. Condi­mentaţi cu sare, piper şi boia, apoi serviţi mâncarea cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.