Gulas de porc cu fasole verde si dovlecei

Printeaza

O reteta de gulas de porc cu fasole verde si dovlecei din: muschi de porc sau de vitel, dovlecel, fasole verde, ulei, faina, bulion, vin rosu sec, supa de carne, piper si boia dulce.

Ingrediente:Gulas de porc cu fasole verde si dovlecei

  • 600 g muschi de porc sau de vitel
  • 1 dovlecel
  • 250 g fasole verde (congelate)
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 linguri bulion
  • 150 ml vin rosu sec
  • 350 ml supa de carne
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Se şterge carnea, se taie bucăţele. Se spa­lă dovlecelul, se curăţă, se taie în patru pe lung şi se taie apoi felii groase de cca 1 cm. Se lasă să se decongeleze fasolea verde.

Bucăţile de carne se prăjesc în ulei încins de jur-împrejur, la foc iute; se pudrează cu fă­ină. Se adaugă bulionul şi se căleşte. Se stin­ge cu vin roşu. Se adaugă bucăţile de dovle­cei şi fasolea verde. Se toarnă supă şi se condimentează totul cu sare, piper şi boia.

Se lasă să se înăbuşe gulaşul la foc mijlociu cca 15 min. Se condimentează în final cu sare şi piper. Se serveşte cu garnitură de orez.

Gulas de porc cu fasole verde si dovlecei

Gulas de porc cu fasole verde si dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.