Gulas de porc cu lapte si ciuperci

Printeaza

Gulas de porc cu lapte si ciuperci din: ceafă de porc fără os, ulei, usturoi, sare, ceapa, lapte, ciuperci, rozmarin, piper proaspăt măcinat, pătrunjel.

Gulas de porc cu lapte si ciuperci

Ingrediente:

  • 400 g ceafă de porc fără os
  • 3 lingura ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 cepe
  • 400 ml lapte fierbinte
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingura rozmarin
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 lingura pătrunjel tocat

Mod de preaprare:

Carnea se taie cubuleţe şi se prăjeşte pe toate părţile în ulei fierbinte. Se freacă cu sare căţeii de usturoi, se pun în ulei. Ceapa se taie felii subţiri şi se pune la rândul ei la prăjit.

Se stinge totul cu lapte fierbinte şi se lasă totul să fiarbă acoperit la foc potrivit cam 50 min. Se taie ciupercile felii şi se adaugă la gulaş. Se drege cu rozmarin, sare şi piper.

Se scoate capacul şi se fierbe în con­tinuare la foc puternic, învârtindu-se mereu până se formează un sos cremos. Se presară cu pătrunjel.

Gulas de porc cu lapte si ciuperci

Gulas de porc cu lapte si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.