Gulas de vitel cu bacon
PrinteazaGulas de vitel cu bacon din: pulpa de vitel, bacon, ardei, ceapa, bulion, sare, piper, ulei.
- felii subţire pulpă de viţel
- 1 ardei verde
- 1 ardei roşu
- 1 ceapă
- felii de bacon
- sare şi piper
- bulion
- condiment pentru gulaş
- paste
- ulei
Mod de preparare:
Carnea de viţel se taie felii cât este îngheţată, apoi se bate fiecare felie în parte cu ciocanul de şniţele. Se spală şi se curăţă toate legumele. Se întind pe rând feliile de carne, se sărează şi piperează şi pe fiecare se aşază câte 1-2 felii de bacon, apoi legumele felii.
Se rulează strâns fiecare felie de carne şi se prinde cu scobitori.
Intr-o tigaie se pune puţin ulei şi se aşază rulourile, întorcându-se din când în când, încât să prindă puţină culoare. Când sunt gata toate, se pun într-o tigaie mai înaltă împreună cu uleiul de la prăjit.
Se adaugă puţină apă, se acoperă cu un capac şi se fierb bine, ca să fie pătrunse ruladele.
La final se pun bulion şi condimente pentru gulaş şi se lasă să scadă până la obţinerea unui sos. Se pun pastele la fiert, se strecoară şi se servesc alături rulouri.
Pofta buna!