Gulaş din carne de vită cu garnitură de găluşte

Printeaza

Gulaş din carne de vită cu garnitură de găluşte

Ingrediente:Gulaş din carne de vită cu garnitură de găluşte

  • 700 g came de vacă
  • 5 cepe
  • 1lingură de bulion
  • boia de ardei dulce
  • 120 g ulei
  • sare

Ingrediente galuste: 4 linguri de făină, 2 ouă, 30 g unt sau untură, 2 linguri de apă, sare.

 

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sotează şi se înăbuşă în ulei, apoi se pune şi ceapa tăiată julien.

Cînd este rumenită, se stinge cu bulionul diluat, apă şi cu boia şi se fierbe pînă cand carnea este gata.

Se prepară găluştele care se pun în mancare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.