Gulas file Stroganov

Printeaza

O reteta de gulas file stroganov din: file de vitel, piure de rosii, ceapa, praz, sare, piper, boia, ciuperci, mustar, zahar si apa.

Ingrediente:Gulas file Stroganov

  • 500 – 750 gr file de viţel
  • piure de roşii
  • 1 ceapă
  • 1 praz
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 cutie mică de ciuperci
  • muştar
  • zahăr
  • 200 ml apă

 

Mod de preparare:

Fileurile de viţel, tăiate bucăţele, le frigem pe ambele părţi în vas. Când s-au rumenit, le scoa­tem şi le punem de o parte, la cald. Tocăm mărunt ceapa şi prazul, le prăjim în zeama de la friptură, adăugăm piureul de roşii şi 1/8 l de apă, condimentăm şi amestecăm până când începe să fiarbă.

Când dă în clocot, întrerupem focul şi adăugăm ciupercile, smăntăna acră şi carnea şi mai fierbem înăbuşit încă 5 minute.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.