Gulas de inima sau uger de vita

Printeaza

Gulas de inima sau uger de vita

Ingrediente:

  • 750 g inimă sau uger de vacă
  • 1 lingură făină
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri unt sau ulei
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 vârf de cuţit de piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Gulas de inima sau uger de vita: Speli bine carnea şi o tai în cuburi mici, pe care le prăjeşti puţin în cratiţa cu grăsime împreună cu ceapa tăiată foarte mărunt.

Presari făină, amesteci bine şi acoperi cu apă caldă.

Laşi să fiarbă cu capac la foc mic 1/2 oră. Adaugi bulionul, sarea, piperul şi laşi să mai fiarbă până se îngroaşă sosul.

Serveşti cu piure de cartofi sau cu cartofi natur fierbinţi.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.