Gulas de miel cu rosii din: pulpa de miel, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce, ceapa, usturoi, rozmarin, zahar, sos de rosii, vin rosu, amidon, suc de lamaie, rosii cherry si inimi de anhinare. Ingrediente: 800 g pulpa de miel taiata cuburi 2 linguri ulei de masline sare piper boia de ardei […]
Gulaş de miel cu fasole
PrinteazaGulaş de miel cu fasole din: ceapa, ardei iute, pulpa de miel, ulei, sare, piper, supa, fasole verde, fasole alba si lamaie.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 1 ardei iute
- 2 catei de usturoi
- 600 g pulpa de miel
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 l supa
- 400 g fasole verde
- 1 cutie fasole alba (425 ml)
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa şi ardeiul curăţat inele fine, iar usturoiul, rondele. Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi tăiaţi-o cuburi.
Prăjiţi-o în ulei, amestecând continuu şi condimentaţi-o cu sare şi piper.
Căliţi ceapa, usturoiul şi ardeiul iute în uleiul rămas.
Turnaţi supa şi fierbeţi ingredientele la foc mic cea 35 minute.
Pregătiţi fasolea verde, adăugaţi-o peste gulaşul de pe foc şi fierbeţi totul alte 15 minute.
Scurgeţi fasolea albă şi adăugaţi-o la final împreună cu restul ingredientelor.
Spălaţi lămâia cu apă fierbinte şi curăţaţi-i coaja.
Condimentaţi gulaşul şi presăraţi coaja de lămâie.
Gulaş de miel cu fasole
Poftă bună!
Gulas cu carne de miel din: pulpa de miel, ulei, apa fiarta, ceapa, ardei gras, morcov, ardei iute, cartofi, rosii, bulion, chimen, usturoi, sare, piper, boia, patrunjel. fara poza Ingrediente: 1 kg pulpa de miel (cu os) ulei apa fiarta 2 cepe 3 ardei grasi (1 verde, 1 galben, 1 rosu) 1 morcov 1-2 ardei […]
Gulaş de miel cu roşii şi inimă de anghinare
Gulaş de miel cu roşii şi inimă de anghinare din: pulpa de miel, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei dulce, ceapa, usturoi, rozmarin, zahar, sos de rosii, vin rosu, amidon, suc de lamaie, rosii cherry si inimi de anhinare. Ingrediente: 800 g pulpa de miel taiata cuburi 2 linguri ulei de masline sare […]
Pofta buna!
Interesant gulasul asta
GUlasul de miel cu fasole o sa-l incerc si eu