Gulas cu naut si carne de porc
PrinteazaO reteta de gulas cu naut si carne de porc din: boabe de naut, carne de porc, ceapa, usturoi, ardei iute, ulei, sare, piper, rosii decojite, oregano, vin alb si supa de carne.
- 300 g boabe de naut uscate
- 600 g carne de porc
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 ardei iute rosu
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 400 g rosii decojite (conserva)
- 1 lingurita oregano uscat
- 100 ml vin alb
- 250 ml supa de carne
Mod de preparare:
Năutul se înmoaie peste noapte în apă. A doua zi se lasă să se scurgă. Se taie carnea cuburi, se toacă usturoiul şi ceapa. Se taie ardeiul iute în două, pe lung şi se curăţă.
Se toacă. 3 Se încinge uleiul şi se prăjeşte carnea. Se sărează şi se piperează. Se scoate. Se călesc ceapa şi usturoiul. Se adaugă carnea, năutul, ardeiul iute şi roşiile, sare, piper şi oregano.
Se toarnă vin şi supă şi se acoperă cu un capac; se lasă să se înăbuşe gulaşul cca 90 min.
Gulas cu naut si carne de porc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- naut cu carne
- naut cu carne de porc