Quinoa cu Somon Afumat și Castraveți: Combinația nu este doar delicioasă, dar și extrem de nutritivă, oferind o masă echilibrată perfectă pentru prânz sau cină. Această rețetă ușor de preparat îmbină gustul intens al somonului afumat cu prospețimea castraveților și textura unică a quinoei. Ingrediente Quinoa: Un super-aliment bogat în proteine și fibre. Somon afumat: […]
Gulas picant cu bacon si carne de vita
PrinteazaGulas picant cu bacon si carne de vita din: bacon afumat, ceapa, carne de vita, boia iute, usutori, rosii, bulion, ardei iuti, cartofi, rădăcini pătrunjel, frunze felină, dafin, pătrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 50 g bacon afumat
- 2 cepe mari
- 1 kg carne de vită
- 1 lingură boia iute
- 2 căţei de usturoi
- 2 roşii
- 2 morcovi
- 2 linguri bulion
- 2 ardei iuţi
- 3 cartofi
- 2 rădăcini pătrunjel
- câteva frunze felină
- 3 foi dafin
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
rumeneşte baconul şi, după ce şi-a lăsat toată grăsimea, se pune ceapa tăiată peştişori.
lasă să se înmoaie, se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se amestecă pentru ca aceasta să se rumenească uniform.
pune boiaua şi se lasă 10 secunde să se rumenească.
adaugă morcovii rondele, ca si rădăcina de pătrunjel, roşiile mărunţite, bulionul, usturoiul tăiat feliuţe, foile de dafin, ardeii iuţi si se acoperă cu apă.
lasă la fiert o oră, sub capac, si apoi se pun cartofii tăiaţi cuburi.
mai lasă să fiarbă si aceştia si se pun frunzele de felină si de pătrunjel tăiate mărunt. Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Gulas picant cu bacon si carne de vita
Pofta buna!
Tartar de somon cu avocado și mango
Tartar de somon cu avocado și mango – rețetă rapidă. O combinație vibrantă și sofisticată, perfectă pentru a impresiona la o cină specială sau pentru a adăuga o notă exotică unui eveniment. Această rețetă aduce la un loc prospețimea somonului crud cu dulceața fructului de mango și cremozitatea avocado-ului. Este nu doar o explozie de […]