Gulas picant cu carne de pui

Printeaza

Gulas picant cu carne de pui din: ulei de masline, unt, ceapa, usturoi, ardei rgasi, rosii, piept de pui, boia de ardei dulce, seminte de chimen, frunze de dafin, piper, sare.

Ingrediente:Gulas picant cu carne de pui

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de unt
  • 2 cepe, tocate
  • 5 catei de usturoi, tocati
  • 6 ardei grasi, tocati
  • 3 rosii, cuburi
  • 3 bucati piept de pui, taiat bucatele
  • ¼ ceasca boia de ardei dulce
  • ½ lingurita seminte de chimen, zdrobit
  • 2 frunze de dafin
  • 1 lingurita boabe de piper negru zdrobite
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de masline si untul intr-o tigaie la foc mediu. Gatiti ceapa pana cand se inmoaie, aproximativ 5-7 minute. Se adauga usturoiul si gatiti pentru un alt minut.

Adaugati ardeii si se gateste pentru inca 7-8 minute, pana cand se inmoaie. Adaugati rosiile si pieptul de pui si se gateste timp de inca doua minute.

Adauga boia de ardei, semintele de chimen, frunze de dafin si piper. Se amesteca pentru a se combina. Se toarna apa suficienta pentru a acoperi doar ingredientele, aproximativ 4 cesti.

Dati focul la mic si lasati sa fiarba acoperit timp de o ora.

Adaugati sare și piper dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.