Gulaș de gâscă: Un preparat tradițional și savuros – un preparat plin de savoare, originar din bucătăria central-europeană, fiind foarte popular în Ungaria și Transilvania. Această rețetă combină carnea suculentă de gâscă cu legume și condimente, rezultând un fel de mâncare consistent și reconfortant. Prepararea gulașului necesită timp și răbdare, dar rezultatul final va fi […]
Gulas de porc cu chimen
PrinteazaGulas de porc cu chimen din: pulpa de porc, ulei, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, faina, boia, sare, piper, chimen.
Ingrediente:
- 500 g pulpă de porc
- 50 ml ulei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 cartofi
- 250 ml smântână
- 3 linguri făină
- 3 linguri boia dulce
- 1/2 linguriţă boia iute
- sare
- chimen
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea şi o tai cubuleţe, iar ceapa o toci mărunt. Căleşti ceapa în ulei şi adaugi carnea. Rumeneşti aproximativ 5 minute.
Adaugi boiaua amestecând uşor, apă fierbinte cât să acopere carnea, sare şi chimen, după gust.
Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă, amestecând din când în când. Dacă este nevoie, mai adaugi apă caldă.
Pui peste carne morcovii şi cartofii tăiaţi cnbuleţe, amesteci făina cu smântână şi torni sosul în cratiţă.
Laşi să fiarbă 20-30 de minute şi condimentezi cu sare şi piper.
Gulas de porc cu chimen
Pofta buna!
Gulaș de Porc Tradițional din: carne de porc, ceapa, ardei, usturoi, rosii, pasta de rosii, supa, boia, chimen, sare, piper, ulei, faina, patrunjel. Această mâncare combină carnea suculentă de porc cu legume și condimente pentru a crea un fel de mâncare bogat și satisfăcător. Perfect pentru zilele reci de iarnă sau ca o cină îmbelșugată […]
Gulaș de pui cu cartofi din: piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras, cartofi, pasta de rosii, boia dulce, paprika afumata, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 de grame de piept de pui, tăiat cubulețe 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe 3 cartofi […]