Gulas de porc

Printeaza

Gulas de porc din: carne de porc, ceapa, ulei, boia dulce, bulion, usturoi, morcov, patrunjel, smantana, zahar, chimen, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 ceasca bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita zahar
  • chimen macinat
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • 1 kg cartofi

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi potrivite şi o rumeneşti, apoi o păstrezi caldă, în grăsimea rămasă căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi usturoiul zdrobit, morcovul şi pătrunje­lul date pe râzătoare şi căleşti până sunt bine pătrunse.

Adaugi bucăţile de carne, boia, chimen, sare şi piper după gust, zahăr, sosul de roşii şi un pahar de apă caldă.

Acoperi vasul şi laşi la foc mic, 40 de minute. Adaugi smân­tână şi dai în clocot.

Cureţi carto­fii de coajă, îi tai felii şi îi fierbi în apă cu puţină sare şi o lingură de ulei.

Scurgi zeama de la cartofi şi serveşti garnitura cu gulaş.

 

Gulas de porc

Gulas_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

retete

Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust

Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust idn: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia, faina, supa, rosii in bulion, sare, piper, marar. Descoperiți cum să pregătiți un gulaș de porc autentic, bogat în arome și texturi. Această rețetă clasică va satisface toate poftele de mâncare Ingrediente: 500g de carne de porc, […]

retete

Rețetă de Gulaș de Porc – Cum să prepari un delicios gulaș de porc

Rețetă de Gulaș de Porc – Cum să prepari un delicios gulaș de porc din: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia de ardei, cimbru, paprika, rosii, supa de pui, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g carne de porc tăiată cuburi 2 cepe mari, tocate mărunt 2 ardei grași (1 roșu și 1 verde), […]

 

Gulas_de_porc_picant

Gulas de porc picant

Gulas de porc picant din: carne de porc, ceapa, usturoi, ardei, fasole, rosii, ulei, pasta de rosii, supa, sare, piper, boia, patrunjel. Ingrediente: 800 g carne de porc (de preferat pulpă) 1 ceapă 1 căţel de usturoi 2 ardei iuţi 200 g ardei (roşu şi galben) 150 g fasole verde păstăi (conservă) 300 g roşii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Gulasul e una din retetele mele preferate, eu folosesc carne de vita

  2. Si mie imi place gulasul !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.