Gulaş de pui cu smântână
PrinteazaO reteta delicioasa de gulas de pui cu smantana din: ceapa, ciuperci, piept de curcan, usturoi, sare, piper, rpaf de chili, ierburi de provence, ulei, boabe de piper verde, smantana, unt, faina si ketchup.
- 150 g ceapă
- 170 g ciuperci Champignon (conservă)
- 800 g piept de curcan
- 4 căţei de usturoi
- sare
- piper
- praf de chili
- ierburi de Provence
- 2 linguri ulei
- 1 linguriţă boabe de piper verde
- 350 ml smântână
- 20 g unt
- 20 g făină
- 250 ml ketchup
Mod de preparare:
Ceapa se toacă. Se lasă să se scurgă ciupercile. Carnea se taie mai întâi fâşii late de 2,5 cm şi apoi bucăţele de 3 cm lungime. Se pisează usturoiul. Se condimentează carnea cu usturoi, sare, piper, chili şi verdeţuri.
Se căleşte ceapa până ce devine translucidă şi se adaugă carnea; se prăjeşte la foc iute cca 5 min. Se adaugă ciupercile şi boabele de piper. Se condimentează cu sare şi piper negru măcinat.
Se adaugă smântână. Se amestecă untul cu făina şi se adaugă în sos; se dă în clocot şi se lasă să fiarbă la foc moale 10 min. Se adaugă ketchup şi se amestecă.
Gulaş de pui cu smântână
Pofta buna!
Incoming search terms:
- gulas de pui cu smantana