Gulas rapid cu carne de porc

Printeaza

Gulas rapid cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, boia, cartofi, dafin, vin, otet, faina, vegeta.

Ingrediente:gulas rapid cu carne de porc

  • 600 g carne pulpă de porc
  • 50 ml ulei
  • 100 g ceapă
  • 1 linguriţă boia
  • 300 g cartofi
  • foi de dafin
  • 50-100 ml vin
  • 1 lingură oţet de vin
  • 2 linguriţe făină
  • 1 lingură vegeta

 

Mod de preparare:

Tai carnea cubuleţe pe care le prăjeşti în ulei. Adaugi ceapa tăiată solzişori, Vegeta adaos pentru carne de porc, boiaua şi imediat torni 1 ca­nă de apă caldă.

Laşi să fiarbă înăbuşit şi când carnea s-a înmuiat pe jumătate adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi mai torni 1/2 cană de apă. Când totul se apropie de final, adaugi vinul, oţetul şi făina desfacuta cu putina apa.

Mai laşi să fiarbă un clocot doua si stingi focul.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.