Gulas rapid cu carne de porc
PrinteazaGulas rapid cu carne de porc din: pulpa de porc, ulei, ceapa, boia, cartofi, dafin, vin, otet, faina, vegeta.
- 600 g carne pulpă de porc
- 50 ml ulei
- 100 g ceapă
- 1 linguriţă boia
- 300 g cartofi
- foi de dafin
- 50-100 ml vin
- 1 lingură oţet de vin
- 2 linguriţe făină
- 1 lingură vegeta
Mod de preparare:
Tai carnea cubuleţe pe care le prăjeşti în ulei. Adaugi ceapa tăiată solzişori, Vegeta adaos pentru carne de porc, boiaua şi imediat torni 1 cană de apă caldă.
Laşi să fiarbă înăbuşit şi când carnea s-a înmuiat pe jumătate adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi mai torni 1/2 cană de apă. Când totul se apropie de final, adaugi vinul, oţetul şi făina desfacuta cu putina apa.
Mai laşi să fiarbă un clocot doua si stingi focul.
Pofta buna!