Sparanghel Murat pentru Iarnă: este o modalitate excelentă de a păstra prospețimea și textura crocantă a acestei legume pentru lunile reci. Sparanghelul murat aduce o notă sofisticată oricărei mese, fiind ideal atât ca aperitiv, cât și ca garnitură pentru fripturi sau sandwich-uri. Timp de pregătire: 20 minute Timp de gătire: 10 minute Timp total: 30 […]
Gulas rapid de curcan cu pilaf
PrinteazaGulas rapid de curcan cu pilaf
Ingrediente:
- 400 g piept de curcan, taiat in bucati mici
- 2 linguri de unt
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 catel de usturoi pisat
- 1 lingurita de foi de chimen pisate
- 100 g de ciuperci mici, feliate
- 2 linguri de coniac
- 100 ml vin rosu
- 1 lingura de mustar
- 2 lingurite de sos Worcestershire
- 200 g rosii taiate bucati (la cutie)
- 4 linguri de iaurt grecesc
- sare
- piper macinat
Mod de preparare:
Gulas rapid de curcan cu pilaf: Prajesti carnea de curcan in unt incins cu ulei circa 6-8 minute pe toate partile. Pui cepele, usturoiul si chimenul in grasimea fripturii si lasi cateva minute, dupa care adaugi ciupercile si prajesti 4-5 minuite.
Adaugi coniacul, vinul, boiaua, sosul Worcestershire si rosiille si lasi sa fiarba la foc mic 3-4 minute.
La sfarsit pui deasupra iaurtul si carnea de curcan si le lasi sa se incinga. Dregi cu sare si piper si servesti cu pilaf.
Pofta buna!
Chutney de Usturoi Aromat: o explozie de arome intense, perfect pentru cei care iubesc gustul robust și picant al usturoiului. Această pastă condimentată, cu influențe indiene, este ideală pentru a acompania carne, legume, orez sau chiar preparate la grătar. Bogat în antioxidanți și cu proprietăți antimicrobiene, usturoiul este nu doar delicios, ci și benefic pentru […]