Gulas secuiesc cu varza murata

Printeaza

Gulas secuiesc cu varza murata din: carne macră de vită, ceapă, ulei, varză murată, orez, smântână, sare, boia de ardei,usturoi, chimen.

Ingrediente:Gulas secuiesc cu varza murata

  • 400 g carne macră de vită
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de ulei
  • 250 g varză murată
  • 30 g orez
  • 100 ml smântâna
  • sare
  • 1 lingură de boia de ardei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lin­guriţă de chimen

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se pune în ulei fierbinte şi se înăbuşă sub capac, se presară boia şi se adaugă carnea tăiată cu­buri, usturoiul şi chimenul.

Se stinge cu 1/2 litru de apă şi se înăbuşă sub capac timp de o oră şi jumătate. Se adaugă apoi varza murată, orezul şi atâta apă cât să le acopere bi­ne.

Se mai fierb puţin împreună, până când varza şi orezul se înmoaie. Se serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.