Gulaş unguresc cu carne de porc
PrinteazaGulaş unguresc cu carne de porc din: carne de porc, ceapa, usturoi, margarina, sare, piper, boia de ardei iute, chimen macinat, varza murata, supa, smantana si patrunjel.
- 800 g carne de porc pentru gulas
- 300 g ceapa
- 2 catei de usturoi
- 5 linguri margarina
- sare
- piper
- 1 lingura boia de ardei iute
- 1 lingura chimen macinat
- 1 borcan varza murata (850 ml)
- 500 ml supa
- 150 g smantana
- 1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare:
Spălaţi carnea şi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o felioare. Curăţaţi usturoiul şi to-caţi-l mărunt. Incingeţi margarina într-o tigaie mai mare şi prăjiţi acolo carnea, amestecând continuu. Adăugaţi ceapa şi usturoiul şi continuaţi să le căliţi.
Condimentaţi totul cu sare, piper, boia şi chimen. Adăugaţi varza şi zeama şi fierbeţi totul înăbuşit cea 30 de minute, la foc mic. 3 Turnaţi supa, amestecaţi şi fierbeţi alte 45 de minute. Tocaţi pătrunjelul. Condimentaţi mâncarea după gust.
Adăugaţi smântână şi ornaţi totul cu pătrunjel.
Gulaş unguresc cu carne de porc
Poftă bună!
Ce bine arata gulasul asta!