Gulas de vita in paine din: carne de vita, ceapa, rosii, ardei, boia, oregano, chimen, ulei, paine.
Ingrediente:
un kg carne de vită
500 g ceapă uscată
1/2 kg roşii bine coapte
2 ardei graşi
3 linguri boia
2 linguri oregano
2 linguri chimen
o linguriţă boia iute
3 linguri ulei
sare
un litru supă de vită
4-6 pâinici rotunde
Mod de preparare:
Carnea de vită se taie cuburi şi se rumenesc în ulei. Se scot si, în aceeaşi grăsime, se pun ceapa şi ardeii tăiate mărunt, care se lasă să se înmoaie.
Carnea, legumele călite, roşiile fără pieliţe, condimentele şi supa se pun într-o oală sub presiune.
Se presară cu sare, se pune capacul şi se lasă 90 de minute la fiert din momentul în care oala începe să fluiere.
Se taie un capac pâinii, se scobeşte de miez şi coaja se umple cu gulaş.
Gulas de vita cu chimen din: carne de vita, rosii, ardei, boia, sare, piper, ceapa, usturoi, cartofi, varza, chimen. Ingrediente: 700 g carne de vită 1 l supă de carne 100 g roşii 100 g ardei 1 lingură boia sare piper 2 cepe roşii 2 căţei de usturoi 300 g cartofi 500 g varză murată 1 […]
Gulas cu inima de vita din: inima de vaca, faina, ceapa, untura, bulion, piper, sare. Ingrediente: 750 g inimă de vacă 1/2 lingură făină 1 ceapă 2-3 linguri untură, unt sau ulei 1 lingură pastă de bulion un vîrf de cuţit piper sare Mod de preparare: Se spală bine inima, se taie în cuburi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.