Gulaş de viţel
PrinteazaGulaş de viţel din: ceapa, ulei, bulion, boia iute, usturoi, supa de vita, muschi de vita, ceapa verde, sare, piper.
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 8 linguri bulion
- 1 lingura boia iute
- 2 catei de usturoi
- 600 ml supa de vita
- 400 g muschi de vita
- 2 cepe verzi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se toacă. Se încinge într-o cratiţă jumă tate din cantitatea de ulei şi se căleşte ceapa.
Se adauga dupa 6 minute bulionul, boiaua si usturoiul.
Se toarna la final supa; se sareaza si se pipereaza dupa gust si se lasa sa fiarba minimum 20 de minute.
Se taie fasii carnea de vita si se tavaleste prin faina. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea circa 4 minute.
Se toarna deasupra sosul si se coace 15 minute. Gulasul se serveste cu prez si se presara ceapa verde.
Gulaş de viţel
Pofta buna!