Berea Warsteiner Premium Verum: Ghid Complet – Pilsner-ul German cu Aromă Echilibrată de Malț și Hamei. Este o bere pilsner germană produsă de Warsteiner Brauerei, una dintre cele mai vechi și respectate fabrici de bere din Germania. Istoria Berei Warsteiner Premium Verum: Fondată în 1753 de familia Cramer în orășelul Warstein, fabrica de bere a […]
Gulii cu Bechamel
PrinteazaGulii cu Bechamel din: gulii, unt, faina, lapte, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 gulii
- 3 linguri cu unt
- 2 linguri cu făină
- 1 cană cu lapte
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Gulii cu Bechamel: Curăţaţi guliile de coaja tare de deasupra, tăiaţi-le jumătăţi şi fierbeţi-le în apă care clocoteşte timp de 5-6 minute.
Scurgeţi apa, tăiaţi guliile în felii groase de 1-2 cm şi lăsaţi-le într-o cratiţă emailată cu o lingură de unt să fiarbă 15 minute.
Pregătiţi separat un sos Bechamel din unt amestecat omogen cu faină şi subţiat cu lapte pus câte puţin. Lucraţi cu o lingură de lemn, amestecaţi tot timpul în cratiţă.
Dacă sosul e prea gros, subţiaţi cu puţină apă caldă. Ca să se poată consuma, orice sos făcut cu faină are nevoie să fiarbă 10 minute.
Când sosul arată ca o smântână subţire, săraţi, piperaţi şi răsturnaţi peste guliile făcute în unt. Serviţi mâncarea caldă, lângă crutoane de pâine prăjită.
Pofta buna!
Berea Warsteiner Premium Verum