Gulii cu maioneza de pufuleti

Printeaza

Gulii cu maioneza de pufuleti

Cureţi 2 gulii, le dai pe răzătoarea cu ochiuri mici şi le presari cu sare după gust. Le laşi 30 de minute deoparte ca să-şi lase zeama, apoi le presezi ca să se scurgă.

Pregăteşti apoi maioneza din pufuleţi. Zdrobeşti pufuleţii, torni o ceaşcă deapă caldă şi amesteci până obţii o pastă. Incorporezi ulei, adaugi muştar şi zeamă de lămâie după gust.

Amesteci maioneza cu guliile rase şi mai potriveşti gustul de sare, dacă e nevoie. Aşezi compoziţia pe un platou sau într-un bol şi ornezi cu gogoşari, măsline sau castraveţi acri.

Gulii cu maioneza de pufuleti

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Imi plac guliile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.