Gulii cu unt

Printeaza

Gulii cu unt din: gulii, unt, smantana, sare, marar.

Ingrediente:Gulii cu unt

  • 2- 4 gulii
  • 2 linguri cu unt
  • 1 cană cu smântână
  • sare
  • mărar tocat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi guliile de coaja groasă de deasupra, tăiaţi în jumătăţi apoi în felii groase de 1-2 cm, puneţi să se prăjească în unt. Prăjiţi feliile pe rând si întoarceţi-le când s-au înmuiat.

Când aţi terminat, treceţi guliile într-o cratiţă emailată, săraţi şi puneţi peste ele smântână. Lăsaţi să fiarbă 10 min cu vasul acoperit, la foc mic.

Serviţi ca un fel de mâncare cât este totul cald, decorată cu mărar tocat, alături de pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.