Gulii cu fructe de mare

Printeaza

Gulii cu fructe de mare din: gulii, amestec de fructe de mare, ulei de masline, usturoi, gorgonzola, vin, smantana, boabe de porumb, marar, sare, chili, piper.

Ingrediente:Gulii_cu_fructe_de_mare

  • 6 gulii
  • 400 g amestec fructe de mare
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g gorgonzola
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml smantana
  • boabe de porumb
  • marar
  • sare
  • chili
  • piper

 

Mod de preparare:

Decojeşte guliile, taie-le capac şi scobeşte-le de miez. Dacă sunt mai măricele, opăreşte-le în apă cu sare vreo 3-4 minute. Incinge uleiul şi aureşte usturoiul feliat.Toarnă vinul, pune un praf de sare şi chili. Când dau în clocot, pune fructele de mare.

După 2-3 minute, toarnă smântână, boabele de porumb scurse din conservă, sare şi piper după gust. După 3-4 minute, stinge focul, adaugă brânza cubuleţe, mărar după gust şi umple guliile cu acest amestec.

Dă la cuptorul încins pentru 10-12 minute sau până ce capătă o culoare aurie. Serveşte-le de îndată!

Gulii cu fructe de mare

Gulii_cu_fructe_de_mare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.