Gulii in saramura

Printeaza

Gulii in saramura din: gulii, sare.

Ingrediente:Gulii in saramura

  • gulii
  • sare

 

Mod de preparare:

Guliile se curăţă de coajă, se spală şi se taie în felii groase de 0,5 cm. Se opăresc, timp de opt-zece minute, se scot, se lasă să se scurgă de apă şi apoi se aşează feliile unele peste altele, în borcane.

Se umplu apoi borcanele cu apa în care au fiert, atât cât să le acopere cu un deget, lăsând borcanul gol 1,5-2 cm de la gură, pentru a avea loc să fiarbă. Se acoperă cu folie adezivă.

Se fierb la bain-marie 30-35 minute, în prima zi şi 10 minute, a doua zi.

1 comentariu

  1. Anul asta vreau sa pun si eu gulii, n-am pus niciodata gulii in saramura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.