Gulii in suc de rosii

Printeaza

Gulii in suc de rosii din: gulii, sare, suc de rosii.

Ingrediente:Gulii in suc de rosii

  • gulii
  • sare
  • suc de rosii

 

 

Mod de preparare:

Se aleg guliile sănătoase şi proaspete, se curăţă de coajă, se spală şi se opăresc în apă clocotită cu sare, 10-15 minute.

Guliile mici se pot opări întregi, iar cele mai mari se taie în felii, pentru ca să se pătrundă mai uşor. Se scot, se scurg pe o strecurătoare şi se aşează în borcane.

Sucul de roşii proaspăt preparat şi uşor sărat se toarnă în borcane, trecând deasupra guliilor cu un deget. Se închid cu folie adezivă.

Se fierb la bain-marie, în prima zi, 35-40 minute, iar a doua zi, 10-15 minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.