Gulii pane cu patrunjel

Printeaza

Gulii pane cu patrunjel din: gulii, patrunjel, unt, oua, pesmet.

Ingrediente:Salata de gulii

  • 3 gulii
  • 50 g unt
  • 2 ouă
  • pesmet
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se curăţă guliile, se taie în felii groase şi se pun să fiarbă cu unt, la foc mic.

Se dau apoi prin ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în untdelemn pe ambele părţi.

Se servesc cu sos de pătrunjel verde călit în unt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.