Gulii umplute cu carne de porc
PrinteazaGulii umplute cu carne de porc din: gulii, carne macra de porc, paine, ceapa, sare, orez, marar, untura, faina, zeama de carne, bulion, zahar, sare, zahar.
- 12 gulii
- 400 g carne macra de porc
- 1 felie de paine
- 1 ceapa
- sare
- 1 lingura orez
- 1 lingurita marar tocat
pentru sos:
- 2 liguri untura
- 1/2 lingura faina
- 1 ceasca zeama de carne
- 1 lingura bulion
- zahar
- sare
Mod de preparare:
Cureţi guliile, le scobeşti şi le umpli cu amestecul de carne, pregătit ca pentru ardei umpluţi.
Aşezi apoi guliile în cratiţă, torni deasupra un sos făcut dintr-un rântaş de făină cu untură, stins cu zeama de carne, la care adaugi bulionul şi puţin zahăr ars.
Când sunt aproape gata, mai dai cratiţa cu gulii la cuptor pentru rumenire.
Gulii umplute cu carne de porc
Pofta buna!
Nu cred ca am mancat vreodata gulii umplute