Gulii umplute cu maioneza si sunca
PrinteazaGulii umplute cu maioneza si sunca
Ingrediente:
- 4 gulii albe
- 200 g şuncă
- 2 linguri smântână
- 1 legătură pătrunjel
- 200 g ciuperci
- 2 cartofi potriviţi
- 2 ouă pentru maioneză
- 2 linguri muştar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Gulii umplute cu maioneza si sunca: Fierbi guliile, nu prea tare ca să nu se strivească. Pe jumătate fierte, le cureţi în interior, ca să încapă în ele următoarea compoziţie: Fierbi ciupercile, le tai mărunt, fierbi cartofii şi îi tai cubuleţe, şunca o tai mărunt şi adaugi pătrunjelul verde.
Faci maioneza cu cele 2 ouă şi cele 2 linguri de muştar, pui ulei, sare, piper şi smântână.Umpli guliile cu compoziţia de mai sus, cu grijă să nu se strivească.Decorezi cu pătrunjel.
Pofta buna!