Gulii umplute cu maioneza si sunca

Printeaza

Gulii umplute cu maioneza si sunca

 

Ingrediente:

  • 4 gulii albe
  • 200 g şuncă
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • 200 g ciuperci
  • 2 cartofi potriviţi
  • 2 ouă pentru maioneză
  • 2 linguri muştar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Gulii umplute cu maioneza si sunca: Fierbi guli­ile, nu prea tare ca să nu se strivească. Pe jumătate fierte, le cureţi în interior, ca să încapă în ele următoarea compoziţie: Fierbi ciupercile, le tai mărunt, fierbi carto­fii şi îi tai cubuleţe, şunca o tai mărunt şi adaugi pătrun­jelul verde.

Faci maioneza cu cele 2 ouă şi cele 2 linguri de muş­tar, pui ulei, sare, piper şi smântână.Umpli guliile cu compoziţia de mai sus, cu grijă să nu se strivească.Decorezi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.