Gulii umplute

Printeaza

Gulii umplute

Gulii umplute

Ingrediente:

  • 5 gulii
  • 4-5 ridichii
  • 5 lin­guri de smântână (sau brânză de vaci)
  • pătrunjel
  • o ceapă
  • chimen

 

Mod de preparare:

Se taie gulia pe jumătate şi se îndepărtează părţile tari. Miezul se dă pe râzătoare şi se amestecă cu celelalte ingrediente.

Se umplu guliile cu această compoziţie. Se ornează cu ridichii.

Gulii umplute

crop Gulii-umplute.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.