Gusa de curcan umpluta cu ciuperci

Printeaza

Gusa de curcan umpluta cu ciuperci

Gusa de curcan umpluta din: gusa de curcan, ficat si pipota de curcan, ciuperci, piper, cimbru, ceapa, oua.

Ingrediente:

  • guşa (pielea de pe gât)
  • ficatul şi pipota unui curcan
  • 100 g ciuperci
  • piper
  • cimbru
  • 1 cea­pă
  • 1-2 ouă

 

Mod de preparare:

Fierbi ficatul şi pipota, apoi le treci prin maşina de tocat. Tai ceapa mărunt, o căleşti şi o treci apoi prin maşină împreună cu ciupercile. Amesteci compoziţiile tocate, presari condimente după gust şi adaugi ouăle bătute cu furculiţa.

Cu pasta obţinută umpli guşa, apoi o coşi la ambele capete şi o dai la cup­tor într-o tavă cu puţină apă şi ulei. După ce s-a rumenit bine, o dai la rece, apoi o tai felii şi o aduci la masă cu sosul din tavă. O garnitură de cartofi piure sau sote de mazăre sunt  potrivite.

 

Poftă bună !  

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.