O reteta simpla de gusa fiarta din: gusa de porc impanata cu carne alba, usturoi, sare, piper, boia si maruntaie. Ingrediente: o bucată de guşă de porc împănată cu carne albă usturoi pisat sare piper boia măruntaie Mod de preparare: Se decupează o bucată cu şoric din guşa porcului, groasă de circa 8 cm. […]
Guşă de porc în zeamă de varză
PrinteazaO reteta simpla de gusa de porc in zeama de varza din: gusa de porc, zeama de varza, usturoi, piper boabe si sare.
- o guşă de porc
- doi litri zeamă de varză
- două căpăţâni de usturoi
- piper boabe
- sare
Mod de preparare:
Se ia guşa de porc, se spală şi se curăţă bine, după care se pune la fiert în zeamă de varză împreună cu o căpăţână de usturoi.
Se adaugă boabele de piper, sarea şi se lasă la fiert. Se lasă să fiarbă la foc mic, pentru ca nu cumva să îi plesnească şoriciul.
Când e gata, guşa se scoate, se pune peste ea usturoi pisat şi se pune într-o tavă, după care se mai dă puţin la cuptor.
Dacă se doreşte, guşa se poate pune la zvântat, chiar şi puţin la fum, pentru a putea fi păstrată mai multă vreme.
Poftă bună!
Stomac de porc umplut cu carne
Cureţi şi speli stomacul, îl opăreşti şi iei pielea din interiorul lui, pentru că trebuie să fie foarte curat. Compoziţia cu care umpli stomacul o faci din:2 kg carne de la guşa porcului tăiată în bucăţi (cubuleţe) potrivite (2 cm), 5 cepe curăţate, spălate şi tăiate mărunt. Adaugi cimbru 2-3 fire, boia 2 linguri, sare […]
Slanina fiarta, cu boia si usturoi
Slanina fiarta, cu boia si usturoi din: slanina, sare, piper, foi de dafin, boia de ardei, usturoi. Ingrediente: slanina de la gusa porcului sare dupa gust 1 lingura piper boabe 3-4 foi de dafin boia de ardei usturoi dupa preferinta Mod de preparare: Speli bine slanina luata de la guşa porcului, o lasi sa se […]
Incoming search terms:
- gusa de porc
- gusa fiarta in zeama de varza
- gusa fiarta
Este delicioasa gusa de porc, daca iti iese,,,fuuuuu, pur si simplu delicioasa