Guşiţă de ceapa

Printeaza

Guşiţă de ceapa

Ingrediente:Guşiţă de ceapa

  • legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 4-5 ouă
  • 1 ceaşcă lapte sau apă
  • 2 felii de pâine
  • 100-150 g slăninuţă afu­mată
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, la fel şi verdeaţa şi le ames­teci cu feliile de pâine înmuiate în lapte şi presate bine. Baţi bine ouăle, tai slăninuţă mărunt, le adaugi în com­poziţia de verdeaţă şi la urmă presari sarea şi piperul.

Amesteci totul, ungi cu ulei o tavă de preferinţă rotundă, torni compoziţia şi o coci la foc potrivit până se rumeneşte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.