Gustare in doua culori

Printeaza

Gustare in doua culori din: cascaval, sunca, crema de branza.

Ingrediente:

  • 300 g caşcaval
  • 300 g şuncă
  • 1 cutie cremă de brânză

 

 

Mod de preparare Gustare in doua culori:

Tai caşcavalul şi şunca felii subţiri. Pe cât posibil, încearcă să obţii aceeaşi formă.

Amesteci brânza cu smântână, adaugi sare şi piper, după gust. Păstrezi puţină pentru ornat.

Aşezi pe un platou o felie de caşcaval, deasupra o felie de şuncă, apoi un strat subţire de cremă de brânză şi repeţi în câte straturi vrei.

Faci acelaşi lucru până la epuizarea ingredientelor.

Dai la rece o oră şi, în momentul servirii, tai sub ce forme vrei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.