Gustare picanta de ciuperci

Printeaza

Gustare picanta de ciuperci

Ingrediente:Gustare picanta de ciuperci

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar de oţet diuat cu apă
  • 3 cepe
  • 1 lingură bulion
  • 15-20 măsline (le desărezi înainte opărindu-le cu apă ferbinte)
  • 1 lămâie
  • pătrunjel
  • mărar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 linguriţă muştar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scurgi ciupercile de zeamă, le tai peştişori şi le înăbuşi în 1/2 pahar ulei. In cealaltă jumătate de ulei căleşti ceapa tocată mărunt. Când ceapa capătă culoarea aurie şi a eliminat apa din ea, stingi cu bulionul diluat cu oţet şi condimentezi cu muştar, piper şi sare după gust şi foaia de dafin.

Adaugi măslinele şi verdeaţa tocată mărunt. Le fierbi circa 30 de minute, apoi le torni peste ciuperci. Mai fierbi câteva clocote la foc mic, până scade bine. La masă decorezi ciupercile cu felioare de lămâie curăţate de coajă şi frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.