Gustare de sunca si crema de castraveti

Printeaza

Gustare de sunca si crema de castraveti din: sunca, castarveti, smantana, unt, sare, piper, baghete.

Ingrediente:Gustare de sunca si crema de castraveti

  • 500 g sunca presata, bacon sau jambon
  • 1 kg castraveti
  • 1 cana cu smantana
  • 2 linguri cu unt
  • sare
  • piper macinat
  • 2 baghete

 

Mod de preparare:

Curatati castravetii de coaja, inlaturati capetele, taiati felii pe lung si scoateti semintele.

Taiati feliile bucati mici, strangeti intr-un vas emailat in care ati incalzit untul. Acoperiti vasul si lasati sa fiarba 8-10 minute.

Taiati bagheta felii subtiri.

Taiati sunca felii subtiri sau triunghiulare. Mixati 1 min castravetii fierti in unt, scoateti piure-ul in castron, sarati, piperati si amestecati cu smantana.

Omogenizati, intindeti crema de castraveti pe feliile de paine, puneti deasupra felii de sunca, serviti pe un platou mare, garnisit cu felii de rsşii, ardei gras sau dovlecel fiert in abur.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Oua cu fenicul

Gustare calda cu oua

Gustare calda cu oua din: spanac, mazare, fasole, oua, unt, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 mână de spanac 100 g mazăre verde 100 g fasole verde 2 ouă 1 cub de unt pătrunjel ulei de măsline zeamă de lămâie sare si piper   Mod de preparare: Fierbe la abur mazărea si fasolea. Sotează-le în unt. […]

 

Rulouri de sardine marinate

Gustare cu sardine

Gustare cu sardine din: sardele, unt, masline, castraveciori, franzela, sfecla, mustar. Ingrediente: 1 cutie sardele 100 g unt 25 măsline 4 castraveciori muraţi 1 franzelă subţire sfeclă fiartă, tăiată mărunt muştar   Mod de preparare: Se freacă bine sardelele cu untul, se adaugă castraveciorii şi sfecla, tăiate foarte mărunt, şi muştarul, omogenizându-se bine. Se elimină colţurile […]

 

Gustare in doua culori

Gustare in doua culori

Gustare in doua culori din: cascaval, sunca, crema de branza. Ingrediente: 300 g caşcaval 300 g şuncă 1 cutie cremă de brânză   Mod de preparare: Tai caşcavalul şi şunca felii subţiri. Pe cât posibil, încearcă să obţii aceeaşi formă. Amesteci brânza cu smântână, adaugi sare şi piper, după gust. Păstrezi puţină pentru ornat. Aşezi […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.