Gustari pentru dimineata de Paşte

Printeaza

O reteta de gustare pentru dimineata de Paşte din: castraveti, mozzarella, ridichi de luna, smantana, hrean, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Gustari pentru dimineata de Paşte

  • 2 castraveti proaspeti, de sera
  • 12 bucati mozzarella sau cas dulce
  • 2 ridichi de luna
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura hrean ras
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalati castravetii, stergeti-i si taiati-i in felii subtiri, pe lungime. Taiati ridichile spalate in rondele. Curatati ceapa, tocati-o marunt si amestecatii-o cu hreanul si smantana.

Infasurati fiecare bucati de branza in cate o felie de castravete, prindeti rulouri format cu scobitori si ornati-le cu cate o felie de ridiche. Serviti cate 3 rulouri la o portie, cu sosul alaturi.

Gustari pentru dimineata de Paşte

Gustari pentru dimineata de Paşte

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • gustari de paste
  • gustari de pasti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.