Gutui cu carne de vita

Printeaza

Gutui cu carne de vita din: carne de vita, ulei, gutui, faina, zahar, sare, rosii.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită
  • 150 ml ulei
  • 1,5 kg gutui
  • 1 lingură făină
  • 50 g zahăr
  • sare
  • 1 lingură pastă de roşii

 

Mod de lucru:

Gutui cu carne de vita: Tăiaţi carnea în bucăţi, înăbuşiţi-le în ulei şi, când sunt puţin rumenite pe toate feţele, scoateţi-le în alt vas.

In grăsimea în care a fost înăbuşită carnea, puneţi făina, căliţi-o foarte puţin, adăugaţi pastă de roşii şi stingeţi cu apă.

Acest sos se strecoară peste carne, se mai pune apă sau supă şi se lasă vasul la foc domol.

Gutuile se curăţă de puf cu un şervet, se taie în felii, se îndepărtează căsuţa cu sâmburi şi se pun la fiert.

Jumătate din zahăr se caramelizează, se stinge cu apă şi se toarnă peste gutuile fierte.

Restul de zahăr se pune în preparat şi se dă vasul la cuptor pentru 10-15 minute.

Gutuile cu carne de vită pot fi servite. Este un preparat aromat şi foarte sănătos.

 

 

Pofta buna!

 

 

Pui Wellington: O Interpretare Modernă a Unui Clasic Britanic

Pui Wellington: O Interpretare Modernă a Unui Clasic Britanic din: fileuri de pui, bacon, ciuperci, ulei, foietaj, ou, sare, piper. Reinterpretând rețeta clasică de Beef Wellington, Pui Wellington se distinge prin eleganță și savoare, aducând în prim plan fileul de pui, învăluit cu grijă în bacon crocant și aluat fraged de foietaj. Această versiune oferă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.