Creveti cu usturoi, sofran si vin alb din: creveti, usturoi, vin alb sec, sofran, ulei de masline, patrunjel, paine, sare, piper. Redescoperiți savoarea mării cu această rețetă rafinată de creveți cu usturoi și șofran. Această combinație aromată, îmbogățită cu vin alb, transformă creveții într-un adevărat deliciu. Serviți această mâncare cu pâine crocantă pentru a absorbi […]
Gutui cu carne
PrinteazaGutui cu carne
Ingrediente:
- 1 kg gutui
- 600 g carne
- 2 linguri untură
- 1 linguriţă făină
- 6 linguriţe zahăr
- sare
Mod de preparare:
Gutui cu carne: taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjesc în cratiţă cu o lingură de untură. Se amestecă din când în când ca să nu se ardă
spală gutuile (nu se curăţă de coajă), se taie bucăţi potrivite, se scot mijlocul pietros şi căsuţa cu seminţe şi se prăjesc uşor cu puţină untură.
pun peste carne când aceasta este aproape gata. Se adaugă un sos de zahăr ars, în care s-a pus un praf de făină. Se dau jumătate de oră la cuptor.
Pofta buna!
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii
Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]
Nu-mi place mancarea de gutui.