Gutui coapte cu stafide

Printeaza

Gutui coapte cu stafide din: gutui, stafide, miez de nuca, miere, margarina.

Ingrediente:Gutui coapte cu stafide

  • 3 gutui
  • 100 g stafide
  • 100 g miez de nucă
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri margarină

 

Mod de preparare:

Alegem trei gutui, le spălăm, le tăiem un capac şi eliminăm sâmburii şi miezul tare. Miezul de nucă îl lăsăm câteva minute la copt, apoi îl pisăm.

Stafidele le lăsăm câteva minute la înmuiat. După ce stafidele s-au înmuiat, le amestecăm împre­ună cu nucile/mierea de albine şi margarina, până se omogenizează.

Umplem gutuile cu acest amestec şi le punem pe o hârtie de copt într-o tavă.

Le acoperim cu o folie de aluminiu şi le lăsăm la copt 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.