Gutui cu ghimbir la cuptor
PrinteazaGutui cu ghimbir la cuptor din: pulpe de pui, gutui, ghimbir, boia, lamaie, sare, piper, ulei.
- 2 pulpe de pui
- 1 gutuie
- 1 linguriţă ghimbir
- 1 linguriţă boia dulce
- 3 linguri zeamă de lămâie
- 1 linguriţă piper negru boabe
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Curăţă gutuia, spal-o şi tai-o felii. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie. Taie pulpele în două. Presară-le cu ghimbir, apoi dă-le cu sare, piper măcinat grosier şi boia.
Aşază-le într-un vas termorezistent. Stropeşte-le cu ulei. Aşază felii de gutuie printre bucăţile de carne. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 35 de minute.
Pofta buna!