Gutui cu pui la cuptor

Printeaza

Gutui cu pui la cuptor din: pulpe de pui, gutui, ghimbir, boia, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Gutui cu pui la cuptor

  • 2 pulpe superioare de pui
  • 1 gutuie
  • 1 linguriţă ghimbir tocat
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă piper negru boabe
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă gutuia, spal-o şi tai-o felii. Stropeşte-le cu zeamă de lămâie. Taie pulpele în două. Presară-le cu ghimbir, apoi dă-le cu sare, piper măcinat grosier şi boia.

Aşază-le într-un vas termorezistent. Stropeşte-le cu ulei. Aşază felii de gutuie printre bucăţile de carne.

Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 35 de minute, în ultimele 10 minute, îndepărtează folia ca să se rumenească frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.