Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca
PrinteazaGutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca din: gutui, branza de vaci, stafide, miez de nuca, lamaie, zahar, unt, zahar pudra.
- 4 gutui
- 250 g branza de vaci
- 100 g stafide
- 100 g miez de nuca
- o lamaie
- 125 g zahar
- 15 g unt
- zahar pudra pentru servit
Mod de preparare:
Se spală gutuile, se taie în două, se scot seminţele si se pun într-o cratită cu 200 ml apă, zahărul, stafidele, sucul si coaja de lămâie.
Se lasă la fiert 30 de minute. Se amestecă brânza de vaci cu nucile şi stafidele scurse şi se umplu jumătăţile de gutui.
Se unge cu unt un vas de cuptor şi se pun gutuile umplute. Se dau la cuptor pentru 10 minute. Se servesc reci, cu zahăr pudră.
Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca
Pofta buna!
O idee interesanta