Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca

Printeaza

Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca din: gutui, branza de vaci, stafide, miez de nuca, lamaie, zahar, unt, zahar pudra.

Ingrediente:Gutui_umplute_cu_branza_de_vaci_stafide_si_miez_de_nuca

  • 4 gutui
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • 100 g miez de nuca
  • o lamaie
  • 125 g zahar
  • 15 g unt
  • zahar pudra pentru servit

 

Mod de preparare:

Se spală gutuile, se taie în două, se scot seminţele si se pun într-o cratită cu 200 ml apă, zahărul, stafidele, sucul si coaja de lămâie.

Se lasă la fiert 30 de minute. Se amestecă brânza de vaci cu nucile şi stafidele scurse şi se umplu jumătăţile de gutui.

Se unge cu unt un vas de cuptor şi se pun gutuile umplute. Se dau la cuptor pentru 10 minute. Se servesc reci, cu zahăr pudră.

Gutui umplute cu branza de vaci, stafide si miez de nuca

Gutui_umplute_cu_branza_de_vaci_stafide_si_miez_de_nuca

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O idee interesanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.