Haddock gratinat cu branza si cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de haddock gratinat cu: cartofi, dovlecei, icre de somon, peste, branza.

Ingrediente:Haddock gratinat cu branza si cartofi

  • 400 g haddock fume
  • 150 g branza maroilles
  • 500 g cartofi vitelottes
  • 200 g dovlecei
  • 50 g icre de somon

 

Mod de preparare:

Se prepară 250 ml de sos bechamel, in care se adaugă brânza Maroilles tăiată bucăţele mici. Se prăjeşte peştele, care a fost fiert in lapte, în prealabil.

Se fierb cartofii şi dovleceii. Se aranjează pe rotund cartofii şi peştele haddock şi se adaugă topping-ul de brânză. In momentul servirii, brânza se gratinează şi se pune pe farfurie, împreună cu dovleceii şi caviarul.

Haddock gratinat cu branza si cartofi

Haddock gratinat cu branza si cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.