Halibut cu orez basmati si castane
PrinteazaHalibut cu orez basmati si castane din: file de halibut, orez basmati, castane, lamaie, ulei de masline, supa de legume, sare si piper.
- 8 bucati file de halibut
- 200 g orez basmati
- 300 g castane
- 1 lamaie
- 500 ml ulei de masline
- 500 ml supa de legume
- sare
- piper
Mod de preparare:
Presăraţi fileul de halibut cu sare şi piper, apoi puneţi-l într-o cratiţă, în uleiul de măsline încins, stropiţi-l cu zeamă de lă¬mâie şi prăjiţi-l câte 2 minute pe fiecare parte, apoi scoateţi fileurile pe o farfurie şi păstraţi-le acoperite, la cald.
Puneţi în uleiul rămas în tigaie orezul şi castanele, adăugaţi supa de legume, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic până când orezul absoarbe toată supa şi începe să se prăjească în ulei. Serviţi câte 2 fileuri de halibut la o porşie cu garnitură de orez şi castane şi ornaţi cu feliuţe de lămâie si mărar.
Halibut cu orez basmati si castane
Pofta buna!