Halloumi cu rosii

Printeaza

Halloumi cu rosii din: ulei de masline, za’atar, branza halloumi, rosii cherry, melasa de rosii, menta, seminte de rodie.

Ingrediente:Halloumi cu rosii

  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă de za’atar
  • 225g de brânză halloumi, feliată
  • 5 roşii cherry, tăiate în jumătăţi
  • 1 lingură melasă de rodii
  • 1 mână frunze de mentă, pentru servit
  • 1-2 linguriţe seminţe de rodie, pentru servit

 

Mod de preparare:

Toarnă uleiul de măsline într-un bol mediu, adaugă za’atar şi amestecă pentru a omogeniza. Adatigă feliile de halloumi şi tăvăleşte-le bine prin dressing.

Incinge o tigaie-grill mare. Pune în ea feliile de brânză şi găteşte-le 1-2 minute, apoi intoarce-le pe partea cealaltă şi găteşte-le încă 1-2 minute, până când devin aurii pe ambele părţi. După ce întorci feliile de brânză, pune şi roşiile cherry şi mişcă-le prin tigaie rapid, pentru a se găti uniform.

Transferă brânza şi roşiile pe o farfurie, stropeşte-le cu melasa de rodii, apoi presară deasupra frunzele de mentă şi seminţele de rodii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.