Halva cu fistic si miere

Printeaza

Halva cu fistic si miere din: miere, pastă susan, esenţă vanilie, fistic nesărat.

 

Ingrediente:

  • 680 g miere
  • 460 g pastă susan
  • o linguriţă esenţă vanilie
  • 100 g fistic nesărat

 

Mod de preparare:  

Intr-o cratiţă cu fund dublu se pune mie­rea să se încălzească si e gata atunci când o cantitate mică pusă în apă rece rămâne ca o bilă întreagă.

Se trage de pe foc, se lasă puţin să se răcorească si se adaugă vanilia si fisticul mărunţit nu foarte mic. Se pun apoi mierea si pasta de susan în acelaşi vas si se amestecă.

Se toarnă amestecul într-o formă unsă cu ulei si, după răcirea completă, se înve­leşte în folie alimentară si se lasa la frigider pentru 36 de ore.

 

 

Halva cu fistic si miere

Halva_cu_fistic_si_miere

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Cam dulce halvaua pentru gustul meu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.