Halva raw vegana

Printeaza

Halva raw vegana din: seminte, unt de cocos, fulgi de ovaz si de nuca de cocos, cacao, ulei, miere.

Ingrediente:Halva_raw_vegana

  • 500 g seminţe de floarea-soarelui crude
  • 50 ml unt de cocos
  • 5 linguri fulgi de ovăz
  • 5 linguri fulgi de nucă de cocos
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie sau 1 păstaie de vanilie
  • 2 linguri cacao raw
  • 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui presat la rece
  • 3-5 linguri miere

 

Mod de preparare:

Pui seminţele în apă rece, să se hidrateze timp de 2 ore. Le scurgi şi macini grosier, în robotul de bucătărie, 5 linguri pline cu seminţe hidratate.

Treci restul de seminţe prin maşina de măcinat mac, obţinând astfel o pastă lipicioasă. Macini fin fulgii de ovăz.

Amesteci pasta de seminţe cu seminţele tocate grosier, untul de cocos topit la temperatură cât mai joasă, miere după gust, esenţa de vanilie, nuca de cocos, pulberea din fulgi de ovăz şi uleiul de floarea-soarelui.

Tapetezi cu folie de plastic o tavă mică pentru chec. Pui 2/3 din cantitatea de pastă şi o nivelezi. Amesteci restul de pastă cu cacaua şi o pui deasupra celei anterioare, apoi o nivelezi.

Păstrezi tava în frigider peste noapte. A doua zi, o răstorni pe un platou şi o poţi decora cu fructe. Tai felii pe măsură ce o consumi, cu ajutorul unui cuţit subţire şi bine ascuţit.

Păstrezi halvaua de preferinţă în frigider, bine ambalată.

Halva raw vegana

Halva_raw_vegana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.