Hamburger de casa cu tarhon

Printeaza

Hamburger de casa cu tarhon din: carne, ceapa, patrunjel, sare, piper, castraveti, tarhon, chifle.

Ingrediente:

  • 800 g carne tocată macră
  • o ceapă albă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare si piper
  • 4 castraveti acri
  • o ceapă roşie
  • sos de roşii
  • tarhon
  • chifle

 

Mod de preparare:

Carnea se trece de două ori prin maşina de tocat, se adaugă apoi ceapa mărunt tocată şi pătrunjelul, sare si piper. Se amestecă bine cu mâna si se p formează chiftele mai mari.

Se asază pe grătar câte 5 minute pe fiecare parte si se servesc într-o chiflă cu sos de roşii fiert cu sare, piper şi tarhon, cu ceapă roşie călită si castraveciori muraţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.