Hamburger de porc cu varza
PrinteazaHamburger de porc cu varza din: friptura de porc, varza, morcovi, maioneza, iaurt, usturoi, mustar, conopida, ardei, sare, piper.
- 250 g friptură de porc la tavă
- 1/4 varză mică albă
- 1/4 varză mică roşie
- 2 morcovi
- 3 linguri de maioneză
- 1 lingură de iaurt
- 1 linguriţă de muştar
- 2 căţei de usturoi
- 1 conopidă mică
- 1 ardei iute roşu
- chifle cu susan
- sare
- piper
- ketchup
Mod de preparare:
Fierbe conopida la abur, trece-o prin jet de apă rece, tai-o mai mic şi pune-o într-un bol. Adaugă maioneza, iaurtul, muştarul, usturoiul tocat şi ardeiul chili. Potriveşte de sare şi piper.
Taie friptura în fâşii. Toacă varza roşie şi cea albă. Taie morcovul în fâşii subţiri. Incălzeşte chiflele, apoi taie-le în jumătăţi.
Pune pe partea de jos fâşii de carne, varză, morcov, iar peste ele câte o lingură din salata de conopidă.
Stropeşte cu ketchup, aşază deasupra capacul chiflei si serveste.
Pofta buna!